One world, one party! gezellige en succesvolle avond

Op 19 april j.l. heeft de zevende benefietavond van Friends for Africa plaatsgevonden. In het thema van dit jaar “ One world, one party! “ werd deze avond voor de derde keer gehouden in een feesttent naast Café de Tram in Heel.

Mede door de belangeloze medewerking van de volgende artiesten werd het weer een gezellig feestje: Zanger GraadCias, pop-/rockband 4to5, Demi-sec en zangeres Patty. Samen zorgden ze voor een afwisselend programma van hoogstaande kwaliteit. Evenals voorgaande jaren werden er een groot aantal prijzen weggegeven tijdens de tombola, en werd er royaal geboden op de verschillende veilingpakketten.

In totaal leverde deze uitgave van de benefietavond € 3.382,99 op.

Een resultaat waar we heel tevreden mee mogen zijn. Grote dank gaat dan ook uit naar de activiteitencommissie, artiesten en vrijwilligers. Ook willen wij zeker onze sponsoren niet vergeten, want zonder hun zou de organisatie van zo`n succesvolle avond absoluut niet mogelijk zijn.

Voor een sfeerimpressie van de avond kunt U hier kijken. Met dank aan onze fotografen van deze avond: Peter Flekken en Guido Athmer.