Afwisselende line-up tijdens 'One world, one party!'

Op vrijdagavond 19 april zullen de pop/rockband 4to5, zangeres patty, demi-sec en de zanger GraadCias hun opwachting maken. 

Demi-sec is bekend van onder andere de sjlager “Alaaf Ouwhoer” en de smartlap “Oh Temara” en “Insjchudde”.
De typetjes van Demi-sec zijn een persiflage op mensen uit de Heerlense volksbuurt, uit de (koel)kolonie, die vrijgevochten van aard zijn, een grote bek maar een klein hartje hebben. Waar zij vandaan komen heersen de wetten van de straat. De taal die gesproken wordt is een combinatie van Nederlands met dialect, een taal met “knoebelen”, maar erg herkenbaar. 

Een optreden van een heel ander genre is de zangerGraadCias, aka Geert Wijnands. GraadCias heeft ruime ervaring in de muziekbranche waardoor hij een gevarieerd repertoire kan presenteren. Disco, soul, rock, rock&roll, country, ballads en blues wisselen elkaar af. Maar ook dans- feest- en stemmingsmuziek wordt niet geschuwd. Het publiek zal moeite hebben om stil te blijven staan en zal dan ook snel de dansvloer opzoeken.

4to5 staat voor lekker in het gehoor liggende pop en rock-muziek. De 4 koppige formatie uit Thorn en Ell (Zang: Benito Tonnaer; Bas: Nik Römkens; Drums: Martijn Peeters; Gitaar: Paul Lenders) timmert al enkele jaren aan de weg om hun plaats te veroveren in de Brabantse en Limburgse muziek-scene. Nummers van Kings of Leon, John Mayer en the Foo Fighters worden moeiteloos afgewisseld met oude bekenden van Herman Brood, ZZ-Top en Steppenwolf……

Een oude bekende voor de vaste gasten van onze feestavond is Zangeres Patty! Patty heeft tijdens de voorgaande edities bewezen van alle markten thuis te zijn: zowel Engelstalige, Nederlandse en Limburgse liedjes komen tijdens haar optredens voorbij. Van Frans Duijts tot Stef Bos, en van Elvis tot Amy Winehouse... allen hebben één ding gemeen: Patty maakt er iets 'eigens' van en weet zo mensen te raken en de tent op zijn kop te zetten!

Ook dit jaar is het geluid en de muzikale omlijsting weer in handen van DJ Peter. Peter is wereldberoemd in Heel en omgeving aangezien hij elk feestje gezellig weet te maken. Wij zijn wel niet geheel objectief, want Peter is ook voorzitter van onze eigen activiteitencommissie!! 

Met dit programma verwachten we op 19 april er gezamenlijk met het publiek een hele gezellige avond van te maken!

De avond vind plaats in een feesttent naast Café de Tram in Heel en vangt aan om 20.00u.