Wilde Ganzen steunt fondswerving Destiny House

Het weeshuis Destiny House biedt onderdak aan 17 kinderen in een tijdelijke accommodatie. Aangezien deze te klein begint te worden willen ze een eigen onderkomen gaan bouwen. Wilde Ganzen wil samen met ons fondswerven voor deze bouw! Alles wat wij in de komende maanden ophalen, daar zal Wilde Ganzen 55% bovenop doen. Helpt u ons zoveel mogelijk op te halen voor Destiny House?

Via ons project iKhaya Likababa kwamen we vorig jaar in contact met het weeshuis Destiny House. Dit weeshuis ligt in Zululand, Mtubatuba; dichtbij onze projecten Ecolabel en iKhaya Likababa. Het weeshuis is enkele jaren terug opgericht en wordt tegenwoordig gerund door een Nederlandse vrouw: Esther Hurter. Esther was in december2012 inNederland voor een familiebezoek, en dus was het voor het bestuur van Friends for Africa een uitgelegen kans om haar in het echt te ontmoeten. Tijdens een openhartig en enthousiast gesprek bracht ze ons op de hoogte van het reilen en zeilen in en rondom het weeshuis.

Destiny House biedt momenteel onderdak aan 17 kinderen in een tijdelijke accommodatie. Aangezien deze te klein begint te worden willen ze een eigen onderkomen gaan bouwen. De grond hebben ze al en ook de tekeningen zijn klaar. Nu is het van belang om de financiering rond te gaan krijgen. 

Friends for Africa wil deze bouw graag steunen en we hebben hiervoor een aanvraag voor samenwerking gedaan bij goede doelen organisatie Wilde Ganzen. Wilt u meer informatie over deze organisatie, kijk dan op www.wildeganzen.nl

Wilde Ganzen heeft hier positief op gereageerd en wil samen met ons fondswerven voor de bouw!

Dat houdt in dat in de komende maanden wij zoveel mogelijk geld voor Destiny House op proberen te halen. Alles wat wij ophalen, daar zal Wilde Ganzen 55% bovenop doen. Mooie reden dus om extra ons best te doen hiervoor in de komende maanden!

Zo zal de activiteitencommissie onder andere 15 september op de jaarmarkt in Heel vertegenwoordigd zijn en gaan wij ook weer aan de slag met de kerstkaartenverkoop. 15 September kunt u de nieuwe ontwerpen al bewonderen op de jaarmarkt! Helpt u ons de komende maanden zoveel mogelijk op te halen voor Destiny House?