Contact

Wilt u op de hoogte gehouden worden over alle actuele ontwikkelingen binnen Friends for Africa, wilt u graag meer info of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

PostadresHeideweg 13, 6097 BT Heel
E-mailinfo@friendsforafrica.nl
IBANNL04 RABO 0114950318
KvK nummer12059134
  
Bezoek ons ook op facebookwww.facebook.com/friendsforafrica

 

Friends for Africa heeft ANBI status

De Belastingdienst heeft Stichting Friends for Africa de zogenaamde ANBI status verleend. In goed Nederlands betekent dit, dat de Stichting als een Algemeen Nut Beogende Instelling wordt aangemerkt. Dit levert verschillende fiscale voordleen op voor u als sponsor. Voor meer informatie over schenkingen aan organisaties met een ANBI status kijk hier.

 

Privacy policy

Deze website is het eigendom van Stichting Friends for Africa.

veilig

Het doel van deze website is om u informatie te geven over het werk van Stichting Friends for Africa. Wij willen dat u zich veilig voelt wanneer u onze site bezoekt. 

Wij vinden uw privacy belangrijk en stellen dat:

  • We geen persoonlijke gegevens doorspelen aan derde partijen.
  • We de statistieken over onze bezoekers anoniem opstellen.
  • We geen advertenties tonen van derde partijen.

U kunt onze website bezoeken zonder informatie over uzelf te geven. 

privacy verklaring

Stichting Friends for Africa legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats, emailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het donateurschap, de verwerking van een eenmalige gift of de verzending van de nieuwsbrief. FfA verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw (email)adres wordt uitsluitend gebruikt om informatie te sturen die het werk van onze stichting  betreffen en als u zich daarvoor heeft opgegeven. Wilt u inzage in de gegevens die wij van u bewaren, of wilt u dat gegevens over u worden gewijzigd of verwijderd, neem dan a.u.b. contact met ons op via info@friendsforafrica.nl.


Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.
U kunt zich te allen tijde afmelden als donateur of als abonnee op de nieuwsbrief
Stuur daarvoor een email aan info@friendsforafrica.nl..

Friends for Africa zorgt voor een goede en passende digitale beveiliging, zowel technisch als fysiek, van de aan haar toevertrouwde persoonsgegevens.